dissabte, 31 de desembre de 2016

Quiche d'espinacs amb panses i pinyons

Fer-se la  Quiche personalitzada té les seves avantatges perquè pots posar-hi la quantitat d'ingredients que més t'agradin, per aquest motiu l'hem omplert bé de pinyons i panses.



Ingredients per a una Quiche de 25cm
1 làmina de pasta brisa
5 ous
100gr nata
250gr espinacs bullits i escorreguts
1 grapat de panses de Corint
1 grapat de pinyons del Montseny
1/2 porro
1/2 ceba
Sal i pebre negre al gust

Elaboració
Sofregiu suau la ceba i porro amb oli d'oliva verge extra
Sal i pebre a gust

Esteneu la massa a sobre el marbre i sense treure el paper de forn. Unteu amb mantega i empolvoreu amb farina el motllo. Folreu la base i els costats amb la massa un motlle rodó de 25cm . Farciu amb la ceba, porro, espinacs, panses, ou batut amb la nata i el pebre. Abans d'enfornar tireu-hi els pinyons.
Forn a 190ºC 30 minuts depenent de cada forn.

Cap comentari:

Publica un comentari