En aquest ocasió els hem preparat amb pebrot vermell i espinacs però cadascú els pot fer del que més li agradin.
- Bastons de pasta de full amb verdures (pebrot vermell escalivat, espinacs) i sèsam.
- Mini Quiches d'espinacs panses i pinyons
Ingredients pels bastons:
1 làmina de pasta de full que us la podeu fer vosaltres (estirada ben fina) o la podeu comprar
Pebrot escalivat
Espinacs bullits i escorreguts
Sèsam
1 ou (per pintar)
Formatge ratllat
Ingredients per a les mini Quiches
Pasta de full que us la podeu fer vosaltres (estirada ben fina) o la podeu comprar
Pinyons
Panses de Corint
1 ou
100g de nata
Sofregit suau de ceba i porro
Oli d'oliva verge extra
Sal i pebre
Elaboració
Pels tastets d'espirals: esteneu la massa a sobre el marbre i sense treure el paper de forn o enfarineu-lo si la massa l'heu fet vosaltres. Talleu-la en tires i col·loqueu damunt de cadascuna una mica del farcit i enrotlleu en forma d'espiral. Abans d'enfornar pinteu amb ou batut i tireu pel damunt una mica de sèsam blanc.
Per les mini Quiches: esteneu la massa a sobre el marbre i sense treure el paper de forn o enfarineu-lo si la massa l'heu fet vosaltres. Talleu amb un talla-pastes rodó i petit i col·loqueu els disc dins d'un motlle metàl·lic de mini magdalenes. Farciu primer amb una capeta de ceba-porro, espinacs, panses, l'ou batut amb la nata i el pebre. Abans d'enfornar tireu-hi uns quants pinyons.
Enforneu tot junt a 180-200ºC de 18-20 minuts depenent de cada forn.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada