Enguany per a la taula de reis hem volgut preparar aquesta elaboració típica de França, Suissa...
Ingredients per a dues peces
2 làmina de pasta
de full de 20cm
2 làmina de pasta
de full de 21 cm
1 ou i una mica
de nata per a pintar
Ingredients pel
frangipane:
102g farina
d'amella
102g sucre
llustre
102g de mantega
10g fècula de
blat de moro
125g de crema
pastissera
Elaboració:
Prepareu la crema
pastissera i deixeu-la refredar
En un bol
barregeu el sucre llustre, la mantega, els ous, la farina d'ametlla i la
fècula. Quan estigui tot barrejat afegiu la crema. Reserveu a la nevera fins el
moment de farcir.
Col·loqueu els
cercles petits de pasta de full sobre el marbre i pinteu amb aigua el voltant. Farciu-los amb el frangipane
tal com indica la fotografia, col·loqueu la làmina més gran a sobre i segelleu.
Feu cinc punxades
a sobre i ratlleu al vostre gust.
Enforneu a 190ºC
durant 30-35 minuts.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada