dissabte, 7 de gener de 2017

Galette des rois






Enguany per a la taula de reis hem volgut preparar aquesta elaboració típica de França, Suissa...

Ingredients per a dues peces
2 làmina de pasta de full de 20cm
2 làmina de pasta de full de 21 cm
1 ou i una mica de nata per a pintar

Ingredients pel  frangipane:
102g farina d'amella
102g sucre llustre
102g de mantega
10g fècula de blat de moro
125g de crema pastissera

Elaboració:
Prepareu la crema pastissera i deixeu-la refredar
En un bol barregeu el sucre llustre, la mantega, els ous, la farina d'ametlla i la fècula. Quan estigui tot barrejat afegiu la crema. Reserveu a la nevera fins el moment de farcir.
Col·loqueu els cercles petits de pasta de full sobre el marbre  i pinteu  amb aigua el voltant. Farciu-los amb el frangipane tal com indica la fotografia, col·loqueu la làmina més gran a sobre i segelleu.
Feu cinc punxades a sobre i ratlleu al vostre gust.

Enforneu a 190ºC durant 30-35 minuts.

Cap comentari:

Publica un comentari