diumenge, 8 de gener del 2017

Patates i carbassó al forn


Un plat complert i combinat que el fa ideal per a després de festes.

Ingredients
4 patates mitjanes (1 per persona)
2 carabassons
200g d'espinacs cuits i escorreguts
2-3 pits de pollastre tallat a filets
Formatge ratllat
Oli d'oliva verge
Sal i pebre

Elaboració
Renteu i talleu les patates i el carbassó pel mig. Feu-hi uns talls a través a sobre.
Poseu damunt d'una safata de forn salpebreu i tireu un raig d'oli per a sobre.
Enforneu a 200ºC una mitja hora (depenent del gruix de les patates, punxeu amb un escuradents abans de treure).
Bulliu els espinacs amb aigua i sal. Quan ja estiguin cuit, escorreu i reserveu.
Salpebreu els filets de pollastre i feu-los a la planxa.
Abans de treure les patates del forn tireu una mica de formatge a sobre les patates i gratineu

Un cop tot estigui cuit. Munteu un plat combinat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada